Om oss

Den lilla butiken med det stora utbudet

Vi är två filmälskare som koncentrerar oss helt på att sälja dramafilmer på DVD i vår butik på nätet. Vår smak är lika bred som vårt utbud inom drama men Axel har ett extra gott öga till europeisk film med psykologisk botten medan Lilian är expert på smarta dramakomedier och verklighetsbaserade dramafilmer.

Störst på drama sedan 2013

Det finns många butiker på nätet som säljer film men vi är ganska ensamma om att specialisera oss på drama, trots att det är den populäraste kategorin! Så var det när vi fann vår nisch och började med det här 2013. Idag är vi faktiskt ännu mer unika på marknaden. Vi tar in det mesta men den stora fördelen med att köpa dramafilmer på DVD från oss är att vi kan genren. Vi ger extra utrymme åt vad vi tycker är de bästa filmerna för tillfället och vill helt enkelt hjälpa dig att få tag på filmerna du älskar samt tipsa om våra egna favoriter.

Det är stor efterfrågan på dramafilmer på DVD

DVD-filmer är ett smidigt format idag när de flesta har en DVD-spelare eller en dator som kan läsa DVD. Många som tidigare laddat ner film har gått tillbaka till att samla dramafilmer på DVD. Inte bara för att det är roligare med fysiska föremål än elektroniska filer. Det är också en fråga om säkerhet. Om en hårddisk kraschar kan du bli av med 1 000 filmer på en gång. Samlar du på DVD-filmer är din samling inte alls lika sårbar. Ett annat problem med att ladda ner film är att du inte kan veta ifall du får med dig virus eller annan skadlig kod.

Börja skriva för och tryck på Enter för att söka

Kundvagnen

Du har inga produkter i varukorgen.