Byte & retur

Från det att du mottagit dina dramafilmer på DVD har du ångerrätt i 14 dagar i enlighet med konsumentköplagen. Du kan returnera hela ordern eller delar av den. Plastförpackningen runt filmfodralet får inte vara bruten. Du kan alltså inte först titta på en dramafilm och sedan bestämma dig för att du inte vill behålla den. Du står själv för returfrakten när du åberopar ångerrätt och vi tar ut en avgift på 100 kronor för hanteringen.

Återbetalning

Återbetalning görs utan onödigt dröjsmål och med samma betalningsmedel som du själv använt vid betalning av varan. Vanligtvis har du pengarna inom 14 dagar efter det att vi mottagit din retur.

Reklamation

Om DVD-filmen är felaktig eller trasig kan du givetvis returnera den på vår bekostnad. Kontakta oss för mer information om hur ett reklamationsärende går till. Reklamationsrätten gäller i tre år men täcker endast fabrikationsfel. Detta är ytterst ovanligt vid försäljning av DVD-skivor.

Byte av dramafilm

Byte av dramafilm fungerar som när du ångrar ett köp. Du returnerar den på egen bekostnad och köper sedan en ny vara i vår butik. Vi tar dock inte ut någon extra avgift för hanteringen när du gör ett byte.

Börja skriva för och tryck på Enter för att söka

Kundvagnen

Du har inga produkter i varukorgen.